Дурнєв пояснив, чому відмовився від участі в шоу «Холостяк»

Серце Олексія Дурнєва і досі вільне
фото: glavcom.ua

«Мені запропонували учетверо меншу суму, ніж ми хотіли»

Блогер-мільйонник Олексій Дурнєв відмовився від участі у проєкті «Холостяк». Про це він розповів у інтерв’ю «Главкому». За словами ведучого, там треба було дуже багато працювати за малі гроші.

«Продюсери сказали, що на майданчику потрібно провести мінімум 50 знімальних днів. Один раз на 10 днів – вихідний. Моя комерційна директорка порахувала, скільки ми за цей час не зробимо свого контенту, скільки заробимо від моєї участі у «Холостяку», і ми вирішили відмовитися від пропозиції. Мені запропонували учетверо меншу суму, ніж ми хотіли», – пояснив Олексій Дурнєв.

Блогер також поділився, що зараз його серце вільне: «Нещодавно була дівчина, зараз нікого немає, ні з ким не зустрічаюся. Я не люблю про це розповідати».

Нагадаємо, телеведучий та учасник одного з сезонів шоу «Холостяк» Микита Добринін з початку повномасштабної війни в Україні записався до лав київської тероборони.

Новий сезон шоу «Холостяк» мали запустити в ефір ще навесні цього року, але тоді прем'єру довелося скасувати через вторгнення Росії. Потім запуск реаліті-шоу запланували на 30 вересня, але на день прем'єри представники телеканалу раптово вирішили знову перенести показ.

Телеведучий «Холостяка» на своїй сторінці в соцмережі розмістив відео в якому вирішив пояснити ситуацію щодо перенесення прем'єри 12-го сезону шоу, головним героєм якого став Алекс Топольський.

Читайте також: Олексій Дурнєв: Я б взагалі заборонив російську культуру в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: