Дружина Павлика розповіла, кому дісталася квартира, за яку судилися з колишньою чоловіка

фото з відкритих джерел

Блогерка розповіла, що житло розділили навпіл, а частину її чоловіка – вже і продали

Дружина співака Віктора Павлика та його директор Катерина Реп'яхова на своїй сторінці в соцмережі розповіла, чим закінчилася історія з судом по столичній квартирі, яку артист не міг поділити з попередньою дружиною – танцівницею Ларисою Созаєвою.  

Блогерка в на своїй сторінці в Інстаграм розповіла, що житло розділили навпіл. Частина квартири переписанли на колишню співака, а другу – продали на користь Павлика.

«Рівно рік тому на всю країну прогриміла новина про те, що мій чоловік виганяє на вулицю свою колишню дружину. І от нарешті ця історія закінчилася. Звісно, на меті ніколи не було виганяти колишню дружину на вулицю, і сьогодні ця квартира поділена, кредит закритий, і частина квартири переписана на колишню дружину. Я маю документи, де вказано, що колишня дружина не має претензій до колишнього чоловіка. Рієлтор зробив щось нереальне, він продав частину квартири під час війни», – похвалилася Катерина.

«Чому стільки радості у всіх у нас? Бо цей кредит – він був взятий 15 років тому, – продовжує Реп'яхова  – Мій чоловік відніс туди понад 500 тис. доларів, а вартість квартири на сьогодні десь 120 тис. доларів. Там дві квартири, зроблені під одну. Тобто це велика досить квартира. Цей кредит був дуже сильно безглуздий. Я не могла дивитися на те, як мій чоловік кожного місяця відносить до банку по 30-40-50 тис. гривень просто ні за що».

Нагадаємо, дружина співака Віктора Павлика, свого часу виграла судову справу проти колишньої дружини артиста Лори Созаєвої за нібито систематичні образи. Чоловік її не підтримував у цьому рішенні. Якось Павлик навіть нарікав, що дружина з ним не радиться, коли викладає особисту інформацію в інтернет.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: