Потап і тероборона. Артист показав доказ, що просився воювати

Про повернення Потапа в Україну стало відомо у вересні
фото з відкритих джерел

Артист, який від початку війни перебував за кордоном, відповів на критику з боку українців

Співак і продюсер Потап відповів хейтерам, які підняли на сміх його слова про бажання вступити до лав захисників України добровольцем. Як доказ музикант опублікував фото свого контракту добровольця від 7 березня цього року.

«Очно. Для всіх «зрадашукачів» нагадаю, зрада починається з літери «Z», – зазначив Потап.

Потап і тероборона. Артист показав доказ, що просився воювати фото 1

Зазначимо, що скандал у мережі викликало інтерв'ю артиста, в якому той розповів, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну попросив батька подати від його імені заяву в територіальну оборону. Таке зізнання Потапа обурило користувачів соцмереж, адже з початку війни продюсер перебував за кордоном.

«Я сказав батькові: «Хочу їхати на фронт, на передову». А він каже: «У тероборону запишися для початку». Я кажу: «Запиши мене в тероборону». Так я записався в тероборону заочно і вирішив, що буду далі робити те, що вмію. Доносити інформацію про Україну», – поділився із журналістами продюсер.

Проте варто сказати, що перебування Потапа з Настею Каменських від початку війни за кордоном спровокувало недовіру серед багатьох українців. Поціновувачі творчості Потапа очікували, що кумир повернеться на батьківщину в такий непростий час. А музикант завітав в Україну лише восени.

Нагадаємо, раніше продюсер Олексій Потапенко повернувся до України після шести місяців перебування за кордоном.

Додамо, що раніше Потап розповів, що важко переживав розлуку з сином, який на початку вторгнення знаходився з мамою в Україні.

Читайте також: Потап розповів про розмову з Ургантом про війну в Україні: Плакав і вибачався

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: