День вишиванки. Вакарчук показав улюблену сорочку, а Бронюк – свого песика у вишиванці

Фото: соцмережі

Відомі українці  приєднуються до привітань із Днем вишиванки, який відзначають сьогодні, та діляться в соцмережах своїм вишитим вбранням.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

«Наш генетичний код, наша національна гордість! Те що більше, ніж одяг, це вишивка на серці. Ми одягаємо вишиванку, коли добре і коли не дуже, коли ми в піднесеному настрої і коли зовсім ні. Але вишиванка зігріє і поверне до витоків, розставить все на місця і покаже напрям руху, що все, що ми робимо заради цього самого генетичного коду, коду пращурів, що закладали в вишивку знаки і оберіги, всю лють і надію і все те, що ми виборюємо зараз», – написала в соцмережі телеведуча Катерина Осадча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Співачка Наталка Могилевська виклала в Інстаграм фото у вишиванці від українського бренду: «Колись в глибокому трансі я спитала себе: «Яка моя найулюбленіша пісня? Яка пісня є джерелом мого натхнення? Що саме дає мені силу?». І я була дуже здивована, коли із середини почула пісню «Ой зелене жито, зелене», яку в житті навіть ніколи не співала. Даавайте зберігати, продовжувати та розвивати наші традиції, тому що вони є нашим корінням, яке пронизує нас крізь кров, клітини, як етнічний код наших предків. Погодьтеся, що це вже аксіома. Говориш вишиванка і маєш на увазі неймовірну красу».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

Ольга Сумська теж похизувалася вишитим вбранням від української майстрині: «День вишиванки! Свято, яке об’єднує і надихає всіх українців в світі! Вітаємо, друзі! Слава Україні!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Лідер гурту «Океан Ельзи» показав одну зі своїх найулюбленіших вишиванок, в якій часто виступає на концертах. На сорочці з білого льону орнамент вишитий також білими нитками: «Одна з моїх улюблених – білим по білому. І, звісно, попереду перемога».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Песик Тетяна (@tanet_vip)

«В мене вона одна поки що, але яка вона красива. Обовʼязково в майбутньому поповню свій гардероб новими вишиванками. І хочеться такі речі одягати не тільки у свято, а носити щоденно», – написала під фото Тетяна Песик, акторка Кварталу 95.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Гурт «Антитіла» усім складом одягнули вишиванки, кожна з яких мала свій особливий малюнок та колір, та привітали українців зі святом. «З Днем вишиванки, українці! Плекайте і любіть своє, де б ви сьогодні не були», – написали музиканти у соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Артист Дзідзьо обрав вишиванку з тризубом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Віктор Бронюк ТІК (@viktorbronyuk_official)

А лідер гурту ТІК Віктор Бронюк приміряв вишиванку навіть на свого собачку: «У нашій родині обожнюємо вишиванки всі! Бачте, як навіть Річард запишався у вишиванці! Як людина, яка завжди пропагувала любов до вишиванок, я щоразу неабияк тішуся, що з кожним роком усе більше людей починають усвідомлювати, який це скарб – наша вишивана традиція».

Читайте також: Тимошенко показала свою вишиванку та чесно зізналася, з якими думками одягала її раніше

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: