Чоловік Писанки Ігор Ісаков: Нас з Русланою запхали в таку багнюку

фото з відкритих джерел

Друзі та рідні Руслани Писанки влаштували вечір спогадів

Кілька днів тому народній улюблениці, акторці Руслані Писанці мало би виповнитися 57 років. Руслани не стало влітку – згоріла від раку. Рідні, друзі та колеги легендарної артистки зустрілися на одній зі столичних сцен, щоб згадати та розповісти глядачам, якою була Руслана.

Писанка та Ісаков одружились у вересні 2012 року. Руслана та Ігор познайомилися в далеко не найкращий період життя зірки. Вона тоді залишилася без роботи і виживала, як могла. Артистка і подумати не могла, що реєстрація в соціальних мережах поступово приведе її до справжнього щастя. Саме в мережі Ігор вперше написав Руслані.

А за п’ять років подружжя відіграло повторне весілля на телепроекті «Зважені та щасливі», в якому брали участь. Саме під час зйомок шоу Руслана та Ігор загубили свої обручки. Тому повторна урочиста церемонія на проєкті була символічною. Після смерті Руслани нові обручки Ігор завжди носить з собою.

На творчій зустрічі Ігор Ісаков згадав, як Руслана здивувала його згодою брати участь в проекті  «Зважені та щасливі». «Я відкрив свою дружину в цьому проекті зовсім з іншого боку, – каже Ігор. – Я завжди її бачив красиву,  а тут нас запхали в таку багнюку. Екран не передає запахів, які ми відчували борючись в цій грязюці. Коли ввечері прали наші спортивні форми, я поглядав на Руслану і не міг повірити, що на таке могла погодитися моя Руся».

 «Коли прокидаюсь, в мене думка така – Руся на гастролях. Трохи пізніше приходить розуміння того, що сталося. Звичайно, не дуже легко. Але зараз трохи приходжу в себе. Організовували цей вечір, шукали фотографії, відео, телефонували друзям, акторам», – пояснив Ісаков, що нині його розраджує в горі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: