Бійці записали звернення до Олега Скрипки з передової під звуки вибухів

Олег Скрипка дає благодійні концерти і на в Україні, і за кордоном
фото з відкритих джерел

Захисники подякували українським музикантам за допомогу на фронті

На сторінці гурту «ВВ» зявилося відео, на якому бійці з передової дякують колективу за придбаний для них тепловізор. Високоточну техніку вдалося придбати на гроші, які Скрипка з колегами заробили на благодійнму концерті у Вінниці.

«Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка бореться за нашу перемогу на музичному фронті, – каже боєь з позивним Юджин. – Так, на гроші, які Олег Скрипка та гурт «ВВ» зібрали під час нещодавнього благодійного концерту у Вінниці було придбано високотехнологічний тепловізор для наших хлопців в ЗСУ».

Під час запису звернення зовсім близько пролунав вибух, але бійці ніяк не відреагували на це,  цього можна зробити висновок, що таке тут стається часто. Один із захисників під час запису тримав у руках тепловізор.

«Завдяки цьому ми можемо убезпечити себе від раптового нападу клятих кацапів. Це зберігає нам життя і здоров'я. Цей дуже дорогий і високотехнологічний прилад ми змогли придбати на кошти, зібрані моїм другом, побратимом по музиці Олегом Юрійовичем Скрипкою, який зараз є амбасадором рок-н-ролу на культурному фронті», – сказав Юджин.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: