Бідняков показав підручники, за якими окупанти вчать дітей Маріуполя

Андрій Бідняков
фото з відкритих джерел

Телеведучий додав скріншот з шкільного чату, у якому написано домашнє завдання– вивчити приспів та куплет гімну Росії

Телеведучий Андрій Бідняков, який народився та виріс у Маріуполі, підтримує зв'язок із місцевими жителями, серед яких залишилися його друзі та знайомі. Так користувачі надіслали телеведучому світлини з російськими підручниками, які отримали маріупольскі школярі. «Ось за такими підручниками вимушені навчатися діти в Маріуполі»,  – повідомив у соцмережі Бідняков. У навчальному посібнику написано про «батьківщину Росію» та «російський патріотизм».

Окрім того, телеведучий додав скріншот з шкільного чату, у якому написано домашнє завдання для маріупольскіх дітей – вивчити приспів та куплет гімну Росії.

Раніше «Главком» писав, що Андрій своїй сторінці в Інстаграм Бідняков показав «подарунки», які проросійська влада зробила маріупольським школярам з нагоди 1 вересня. Фото йому надіслав хтось із маріупольців: «Відправили передплатники з Маріуполя. Говорять, що «ось це» дають школярам», – написав Бідняков. До Дня знань діти отримали від проросійської влади щоденники з гербом країни-агресора, ворожим триколором та написом «Росія».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: