Батюшка дуже сміявся. Ніна Матвієнко розповіла, як ходила каятись в церкву за матюки

Скріншот відео
Фото: пресс-служб

Співачка зізналася, з якого приводу може вживати «гостре слівце»

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко зізналась, як називає москалів, розповіла, чому ходила каятись до церкви.

Творчість Ніни Матвієнко часто називають уособлення співочої української душі. Від початку війни вона їздить із благодійними концертами. Телеведуча Олена Кравець в студію якої прийшла виконавиця поцікавилась у своєї гості, як вона переживає та відчуває війну і увесь той біль, яким зараз живе Україна. Ніна Митрофанівна розповіла, що дивиться багато відео у You-Tube і дуже емоційно реагує на побачене.

«Якщо тільки бачу наших солдатів із котиками, собачками – плачу від щастя, бо вони такі діти, вони такі ріднесенькі, як мої. Якщо читаю інше, загинув… Плачу, що вони такі молоді, красиві... Молитва рятує. Впадати у відчай ні дівчатам, ні жінкам не можна, ми – тил для наших хлопців, бо наша впевненість – це ж і є наша перемога.

Гадаю, що від нас, від жінок, залежить сьогодні дуже багато. Тому, дівчата, тримаємо хвіст трубою, як кажуть, тримаємо тил. Сльоза має бути, бо ми живі люди. Але має бути та душа, яка покладає велику надію, таке світло на перемогу, щоб нашим хлопцям було тепліше. Молимося за них», – говорить Ніна Матвієнко.

Також народна артистка України зізналась, що часто не стримується, коли говорить про російських загарбників і може щодо них вживати «гостре слівце».

«Звичайно [вживаю], «падло» кажу на москалів, на орків кажу «падлюки», «падли». Матюкнулася кілька разів, але пішла покаялась, і батюшка дуже сміявся. Він не вірив, що я можу таке казати. Так довели ж, довели, я їм і сказала. Ну, інколи дулі показую. Але я ходила каятися. Матюкнулася кілька разів, але пішла покаялась, і батюшка дуже сміявся. Він не вірив, що я можу таке казати. Так довели ж, довели», – ділиться гостя «Тихого вечора з Оленою Кравець».

Раніше «Главком» писав, що Ніна Матвієнко зізналася, чому святкувала свій нещодавній ювілей на вулиці.

Читайте також: Ольга Сумська змінила професію: Вже й забула, що я артистка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: