«Алло Борисівно, любимо вас». Лобода відреагувала на останні заяви Пугачової

Примадонна може спати спокійно, бо її підтримує Світлана Лобода
фото з відкритих джерел

Пости Алли Пугачової викликають неабиякий резонанс. Світлана Лобода долучилася до скандальної теми лаконічним висловлюванням

Українська співачка Loboda 4 жовтня у своєму Telegram-каналі висловила підтримку російській співачці Аллі Пугачовій, яка відповіла недоброзичливцям після публічної анонімної образи на її адресу.

Вона з'явилася на стіні телецентру «Останкіно» у вигляді рухомого рядка після того, як Пугачова наприкінці вересня покинула Росію.

«Боже мій! Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала й жила даремно. Причина зрозуміла. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами – стали рабами», – написала у відповідь співачка.

«Ідеально сказано! Алло Борисівно, любимо вас», – коротко відреагувала Loboda.

Як відомо, співачка Алла Пугачова наприкінці вересня виїхала з Росії разом із дітьми.

Також з'ясувалося, що співачка ненадовго приїжджала у Росію лише для того, аби виставити на продаж свій особняк у підмосковному селі Грязь. Саме тут жила Алла Борисівна та її чоловік та діти до лютого 2022 року. 

Ціна на особняк досить висока – мільярд рублів. Але оскільки житло виставляється з позначкою «терміново», то цілком імовірно, що господарі знизять ціну.

У вересні Алла Пугачова закликала російський Мін'юст оголосити її іноземним агентом – раніше відомство надало цей статус шоумену Максиму Галкіну, чоловікові Пугачової. Вона також розкритикувала політику чинного російського керівництва та назвала мету введення військ в Україну «ілюзорними».

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: