25-річна українка засвітилася з 60-річним фронтменом Red Hot Chili Peppers

фото з відкритих джерел

Знімки пари з’явилися на одній з фан-сторінок групи у соцмережі

25-річну голлівудську акторку Марину Мазепу, яка народилася та виросла в Конотопі, а нині мешкає в США, помітили з 60-річним фронтменом групи Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідісом. Що це була за зустріч – особиста чи робоча – невідомо. Знімки пари з’явилися на одній з фан-сторінок групи у соцмережі. Зірки разом пообідали на літньому майданчику та пройшлися вулицями Лос-Анджелеса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Red Hot Chili Peppers (@redhotchilipeppersfc_ig)

Раніше «Главком» писав, що Марина Мазепа на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала незвичайне відео, яким прагне привернути увагу світу до війни в Україні. На Інстаграм акторки підписані понад 330 тисяч користувачів.

В ролику Марина в сльозах і з криками показала, що зараз переживають українці. Цей ролик вона опублікувала після одного з масованих обстрілів України. «Проживаючи емоції кожної української душі, переляканої і втраченої в цей момент», – підписала відео Мазепа.

У коментарях українці подякували за підтримку України. Дехто із підписників поділився, що переживає такі самі емоції: «Весь світ плаче, висловлює і показує наші глибокі емоції проти руйнування і смерті, даної іншими, які хочуть утвердити свою владу! Припиніть це», «Я пережила ті ж емоції. Особливо на самому початку війни», «На Конотоп три летіли… Я гуляла із дитиною в колясці, як ППО майже над головою збило. Добре, що дитя міцно спало і нічого не почуло».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: