Принца Гаррі та Меган Маркл покликали, а потім відмінили запрошення до Букінгемського палацу

Принц з дружиною
фото з відкритих джерел

Герцоги Сассекські вже не раз стикалися з прохолодним ставленням королівської родини

Принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл вкотре нагадали, що відмовившись від виконання обов'язків членів монаршої родини, вони втратили низку привілеїв. Герцогів Сассекських не покличуть на урочистий прийом до Букінгемського палацу за участю світових лідерів, послів та іноземних членів королівських сімей, який відбудеться 18 вересня, напередодні похорону Її Величності, пише The Telegraf.

На початку тижня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що пара отримала запрошення на захід, організований королем Карлом III та королевою-консортом, проте пізніше стало відомо, що офіційні особи Букінгемського палацу наполягли на скасуванні запрошення, оскільки прийом призначений лише для працюючих членів королівської родини.

Герцоги Сассекські, які за кілька днів до смерті королеви вирушили до європейського турне, вже не раз стикалися з прохолодним ставленням старших членів королівської родини. Так, принца Гаррі не запросили на вечерю разом зі своїм батьком, королем Карлом III, і старшим братом Вільямом. Інсайдер додав, що плутанина з приводу запрошення Гаррі та Меган вказує на проблеми у спілкуванні між парою та королівською родиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: