Зірка реаліті-шоу розповіла про пристрасний роман із принцом Гаррі

Роман з Кетрін закінчився, коли в пресі з'явилися новини про їхні стосунки
фото з відкритих джерел

На момент їхньої зустрічі Гаррі був 21 рік, а Кетрін Оммані 34

Колишня зірка британських телешоу Кетрін Оммані поділилася спогадами про свій роман із принцом Гаррі. Про це повідомляє Mirror.

За словами жінки, вона зустріла герцога Сассекського у травні 2006 року. На момент їхньої зустрічі Гаррі був 21 рік, а Оммані 34. Жінка додала, що інтрижка з молодшим сином нинішнього короля Великої Британії тривала протягом місяця.

«У нас були спільні друзі у сфері нерухомості, і вони нас познайомили. На Гаррі був капелюх в австралійському стилі, який змусив мене розсміятися, я пожартувала з того, який він має вигляд. Думаю, він до цього не звик, і це справило на нього враження», – розповіла Кетрін про першу зустріч. 

«Ми пішли в інший клуб, але через пів години я сказала Гаррі: «Я вмираю з голоду, ти приготуєш хороший бутерброд із беконом?» Він сказав: «Я роблю чудовий сендвіч із беконом», – згадує Кетрін.  

Парочка вирушила у гості до одного з учасників вечірки. «Ми піднялися нагору, у ванну, і почали валяти дурня, як підлітки, співаючи в зубні щітки, ніби вони були мікрофонами. Залізли в душ просто в одязі, і один із наших друзів сфотографував мене на телефон, – ділиться подробицями того дня Кетрін. – Потім ми з Гаррі пішли на кухню. І він приготував чудовий бутерброд із беконом. Ми сиділи на кухні, балакаючи та хихикаючи цілу вічність. Потом ми почали боротися жартома, а коли я сказала, що мені час додому до дочок, він підняв мене за талію та притиснув до стіни. Він поцілував мене, і це був найнеймовірніший і найпалкіший поцілунок у моєму житті. Я зовсім втратила дар мови».

Кетрін згадує, що вони листувалися, а за тиждень знову зустрілися в барі в Кенсінгтоні. «У нас був ще один поцілунок, і Гаррі сказав мені, що я дуже гарна. Ми зустрічалися ще кілька разів, завжди в приватних барах», – але роман закінчився, коли в пресі з'явилися новини про їхні стосунки.

Кетрін Оммані зазначила, що вирішила поділитися спогадами, коли дізналася, що принц Гаррі напише про своїх колишніх дівчат у своїх мемуарах «Запасний». «Я сумніваюся, що я буду в книзі Гаррі, оскільки принц не може втекти з 34-річною матір'ю двох дітей, це просто не прийнято», – сказала Оммані журналістам.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: