Зеленський показав знаменитому телеведучому, як українці виживають без світла

Гріллс відомий українцям за програмою «Вижити за будь-яку ціну»
фото з відкритих джерел

Беар Гріллс анонсував спеціальний випуск програми, присвячений виживанню українців в умовах війни

До України приїхав знаменитий британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Гріллс, найбільш відомий за програмою «Вижити за будь-яку ціну». Ще вчора українські ЗМІ гадали про ціль візиту такого гостя, а сьогодні стало відомо, що з телеведучим зустрівся президент Зеленський. Беар Гріллс приїхав знімати програму про війну в Україні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

«Беаре Гріллс, дякую за цей візит до України!  Важливо, щоб світ чув правду про боротьбу українців за свою свободу та демократію, про ракетний терор агресора проти наших людей»,  – написав Зеленський в соцмережі.

Беар Гріллс анонсував спеціальний випуск програми, присвячений виживанню українців в умовах війни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Bear Grylls OBE (@beargrylls)

«Цього тижня я мав честь побувати у столиці України Києві і провести час із президентом Зеленським. Це був досвід для мене, як жоден інший раніше. Оскільки країна наближається до зими, а її інфраструктура піддається атаці, виживання для мільйонів людей стає реальною щоденною боротьбою. Завдяки цій спеціальній програмі світ побачить той бік президента Зеленського, який ніколи раніше не показували. Те, що я хотів запитати, це те, як він справляється з цим... Я отримав набагато більше. Програма незабаром. Дякуємо Володимиру Зеленському за гостинність у такий важкий час. Тримайтеся», – написав Гріллс в Інстаграмі.

Нагадаємо, Гріллс відомий українцям за програмою «Вижити за будь-яку ціну». Коротко концепцію передачі можна описати так: Беара викидають у різних точках Землі, і головним його завданням є дістатися до цивілізації. По ходу серії можна побачити багато цікавого та корисного: як харчуватися в умовах браку провізії, як розпалювати вогонь без сірників, які види укриттів для ночівлі можна спорудити з підручних засобів, як визначати сторони світу без компасу, що́ варто пам'ятати про безпеку в дикій природі і т. д.

Програма транслюється для аудиторії більш ніж в 1,2 мільярда людей, ставши однією з найрейтинговіших програм каналу Discovery.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: