Зеленська розповіла про зірку українського балету, який вчора загинув в бою

Олександр Шаповал з Катериною Кухар
фото з відкритих джерел

 

Олександру Шаповалу було всього 47 років

 

Олена Зеленська відреагувала на смерть соліста балету Національної опери, заслуженого артиста України Олександра Шаповала, який вчора загинув у бою. Перша леді висловила співчуття його родині.

«Зранку ми всі дізналися страшну звістку: в бою на Донеччині загинув Олександр Шаповал  – він був солістом балету Національної опери, заслуженим артистом України. Олександр був зіркою українського балету, за словами друзів, жив танцем. Однак ще у лютому записався в ЗСУ, бо вважав, що захищати країну його обов’язок. Й змінив балетний станок на гранатомет. Прірва між нами й росіянами особливо гостро відчувається у такі моменти. Бо в переддень загибелі Олександра окупанти влаштували концерт на руїнах Драмтеатру у Маріуполі – який самі ж і зруйнували. Доки в нас гинуть найкращі артисти, захищаючи свободу – окупанти цинічно влаштовують «бенкет» на місці, де вбили сотні людей. Ще раз доводячи: нічого спільного в нас нема і бути не може. Співчуття дружині та дітям Олександра, а також колегам і побратимам», – написала Зеленська в соцмережі.

Раніше Главком писав, що про смерть артиста на своїй сторінці в Інстаграм повідомила і прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар.

«Серце відмовляється у це вірити. Сьогодні ворог забрав життя Шаповала Олександра Миколайовича. Заслужений артист України, викладач дуетного танцю KSBC. Він був видатним артистом, кожна наша партія була наповнена таким життям, бо він один із небагатьох, хто жив на сцені. А тепер його танець став вічним. Боляче. Важко. Вічна та світла пам'ять, Сашко. Назавжди у серці, пам'яті, душі», – написала Кухар та опублікувала спільні фото з артистом на сцені.

Читайте також:

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: