Вже третій російський мільярдер відмовився від російського громадянства

Мільнер та Цукерберг
фото з відкритих джерел

Мільярдер Юрій Мільнер з сім'єю проживає в США

Мільярдер та власник венчурного фонду DST Global Юрій Мільнер відмовився від російського громадянства. Росіянин розповів, що виїхав із Росії разом із сім'єю ще у 2014 році після приєднання Криму до Росії. Про це він написав у своєму Твіттері.

«Цього літа ми офіційно завершили процес виходу з російського громадянства», – написав він. Представник бізнесмена підтвердив цю інформацію виданню Forbes.

В 1999 Мільнер отримав громадянство Ізраїлю і прожив у країні кілька років, на даний момент він з сім'єю проживає в США, повідомляє російська преса. Раніше цього року Юрій Мільнер, а також засновник «ВКонтакті» та Telegram Павло Дуров попросили Forbes не називати їх російськими бізнесменами.

За останні місяці це третій бізнесмен, який вирішив відмовитися від російського громадянства. Раніше про це оголосив колишній власник інвестиційної компанії «Трійка Діалог» Рубен Варданян, а влітку засновник інвесткомпанії Freedom Finance Тимур Турлов.

За даними Forbes, Мільнер посідає 15-е місце в рейтингу російських мільярдерів, його статки оцінюються в 7,3 млрд доларів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: