Втратив майже 300 тис. грн. Поранений актор Валенський став жертвою шахраїв

Зловмисники вкрали кошти, які передбачалися на пластичну операцію для Валенського
фото з відкритих джерел

Шахраї ввели Валенського в оману, вивівши з його банківського рахунку 270 тис. грн

Поранений актор театру і кіно, військовослужбовець Андрій Валенський потрапив у шахрайську аферу. Про це він повідомив у Instagram.

Увечері 6 серпня, після вживання знеболювальних, коли Валенський уже майже засинав, йому зателефонували шахраї, які представилися співробітниками monobank. У підсумку вони ввели Валенського в оману і шахрайськими діями вивели з його банківського рахунку 270 тис. грн.

Андрій Валенський відновлюється в Києві
Андрій Валенський відновлюється в Києві
фото: Facebook/Анастасія Карпенко
Валенський отримав важкі поранення у боях на Донецькому напрямку
Валенський отримав важкі поранення у боях на Донецькому напрямку
фото: Facebook/Ірма Вітовська-Ванца

Актор одразу ж звернувся по допомогу до правоохоронних органів.

«Офіцери поліції вже були у мене, я надав їм усі скрини і деталі, сподіваюся на допомогу. Монобанк теж у курсі цієї ситуації, але, на жаль, вони не можуть запобігти такому виду шахрайства», – сказав Андрій.

Валенський зазначив, що кошти збирали на пластичну операцію, яку, можливо, йому потрібно буде робити найближчим часом, а не чекати на безкоштовну до пів року.

«Моя картка захищена, рахунок досі відкритий, і я вам вдячний, що ви не зупиняєтеся і продовжуєте донатити. Усе, що залишиться після лікування, я передам у свій БпЛА-підрозділ «Пташка ДоДо», бо хлопці все ще на передовій і постійно потребують оновлення обладнання. Тому ця допомога не тільки для мене, а й для моїх побратимів, наших захисників», – наголосив він.

В Андрія Валенского черепно-мозкова травма, контузія, розбите та зашите обличчя
В Андрія Валенского черепно-мозкова травма, контузія, розбите та зашите обличчя
фото: Facebook/Римма Зюбіна

Нагадаємо, актор театру та кіно Андрій Валенський отримав важкі поранення у боях на Донецькому напрямку. Поранення чоловік отримав у боях в Донецькій області між Кліщіївкою та Іванівським. Зараз він проходить лікування у Києві, на нього чекає ще декілька операцій та реабілітація.

Андрій Валенський є актором театру та кіно. Зокрема, він грав у серіалах «Слуга народу», «Розтин покаже», «Пес», «Останній яничар», «Поганий хороший коп» та «Жіночий лікар». До повномасштабного вторгнення працював у Харківському українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, Національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки та Київському театрі на лівому березі Дніпра.

Читайте також: Використовують аудіодіпфейки: МВС попередило про нові кіберсхеми шахраїв

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: