Волонтери показали, що залишилося від дому Валерія Харчишина в Гостомелі

Валерій Харчишин подякував небайдужим українцям за допомогу
фото: Добробат/Facebook

Залишки будинку українці розібрали, щоб розчистити територію, але робота ще не закінчена

Український рок-музикант, лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин разом з волонтерами організації «Добробат» почали розбрати уламки будинку артиста. Дім чоловіка у березні цього року обстріляли росіяни. Раніше артист показував багато фото з місця, де виросли його сини в Гостомелі, проте на кадрах, які опублікували волонтери, можна розгледіти, що від дому зірки залишились руїни.

Залишки українці розібрали, щоб розчистити територію, але робота ще не закінчена. У майбутньому «Добробат» планує повернутися в місто ще раз, повідомили на сторінці організації в Facebook.

«Ворожі снаряди не обирають, чию домівку нищити. Вони однаково нещадні до українців. Родинний дім музиканта Валерія Харчишина у Гостомельській громаді було зруйновано російськими окупантами. У будинку виросли троє синів артиста, а нині від нього лишилися лише уламки», – йдеться в дописі.

На моторошних кадрах видно, як волонтери з співаком розгрібають купу каміння, яка колись була красивим будинком. Тільки камін встояв після прильоту російської ракети, але й він суттєво постраждав.

Відремонтувати дім, очевидно, неможливо, тому ділянку повністю розчищають від уламків. На фото засвітився й сам Валерій Харчишин, який подякував небайдужим українцям.

Розчистити завали йому допомагали жінки й чоловіки, котрі принесли з собою відра, лопати тощо. Разом їм вдалося ліквідувати значну частину наслідків російської атаки.

Додамо, що лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин, розповідаючи у прямому ефірі програми «Сніданок з 1+1» про сумну долю свого будинку під Гостомелем, не зміг стримати сліз. Валерій Харчишин в інтерв'ю на ютуб-каналі ISLND TV розповів, навіщо українцям ця страшна війна.

Читайте також: Фронтмен гурту «Друга Ріка» розповів про сина, який служить в ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: