Відомий російський музикант провалився під лід із братом та друзями: тіла шукають (доповнено)

фото з відкритих джерел

Засновника гурту Cream Soda, його брата та друга вважають зниклими безвісти

Співзасновник російського гурту Cream Soda, 34-річний Дмитро Свіргунов, ймовірно, загинув з друзями, провалившись під кригу. Трьох молодих людей шукають рятувальники. Поки що автор Cream Soda, його брат Роман і товариш Георгій Кисельов вважаються зниклими безвісти.

«Сьогодні вночі у нас сталася трагедія. Дмитро в компанії друзів гуляв Волгою і провалився під лід. Аристарха, нашого друга, який теж провалився, вдалося дістати, але не вдалося врятувати», – написали в соцмережі представники колективу.

Компанія святкувала день народження засновника Cream Soda, який під час пандемії купив будинок у Ярославській областіі. «Сьогодні вночі в селі Дієво-Городище відпочивала компанія з 10 осіб. Якоїсь миті вони вирішили сходити до села Ченці по льоду Волги, і по дорозі назад сталася трагедія: лід не витримав, і п'ятеро з компанії опинилися у воді», – прокоментували трагедію співробітники адміністрації.

Пізніше зявилася інформація, що Дмитра Свіргунова, який разом із кількома друзями провалився під лід у спробі перейти Волгу, знайшли мертвим. Впізнала його родичка. Водолази продовжують пошуки ще двох людей – брата музиканта Романа Свіргунова та їхнього друга Георгія Кисельова. Пошуки ускладнені сильною течією.

У Свіргунова та його друзів була традиція переходити змерзлу Волгу. У ніч на 20 березня музикант та четверо його приятелів провалилися під кригу по дорозі назад. Валерію Дерману вдалося швидко врятувати, а музикант Аристарх Ухтомський, якого витягли рятувальники, помер від переохолодження в машині швидкої допомоги.

Читайте також: Експерт з мови тіла розшифрувала жест принца Гаррі, який виказує його ставлення до дружини

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: