Відомий карпатський мольфар назвав ключову дату для України у війні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Василь Юращук оцінив загрозу повторного нападу Росії з території Білорусі

Війна в Україні, розв’язана Росією, затягнеться на роки, але ситуація незабаром покращиться, ракетні удари припиняться. Українцям стане легше. Про це заявив мольфар із Карпат Василь Юращук.

За його словами, ключовою датою для України стане 22 березня. Після цього ескалація піде на спад, проте завершення війни до кінця року не буде. «Саме цей день стане переламною точкою у повномасштабному вторгненні. Українцям далі стане набагато легше», – сказав мольфар в інтерв’ю блогерці Христині Равлюк.

Юращук зазначив, що провокації з території Білорусі можливі, але ця загроза не така масштабна, як з боку Росії. На запитання, чи закінчиться війна 2023 року, він відповів: «Ще буде два роки так... Але це вже не біда буде».

Також мольфар оцінив загрозу повторного нападу Росії з території Білорусі. За його словами, провокації будуть, але все буде добре. У цьому контексті він зазначив, що найстрашніше буде з території РФ. Мольфар додає: «Прийде час, буде весь світ воювати з Росією, і ми переможемо, це мій прадід ще прорік. І Росія розділиться на чотири великих частини і дві малих, але багато крові проллється».

Читайте також: Семен Слєпаков написав колискову для майбутнього окупанта: росіяни б’ються в істериці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: