В поліції шукають власницю ляльки, яку загубили під час евакуації з Вугледара

Дитина у Вугледарі загубила ляльку під час евакуації
фото з відкритих джерел

Спецназівець перевірив дитячу іграшку, що лежала посеред дороги, на замінованість

Українські військові знайшли ляльку, яку втратила маленька мешканка Вугледара під час евакуації з рідного міста, котре перебуває в епіцентрі війни. Поліцейські Київської області вирішили відшукати дівчинку та віддати їй втрачену іграшку.

Знайшли ляльку боєць «72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців» ЗСУ Сергій Князєв та спецназівець поліції Київщини на ім'я Павло. Вона валялася за 300 метрів від виїзду з міста. Про це повідомляється в Telegram-каналі керівника поліції Київської області, генерала Андрія Нєбитова.

В поліції шукають власницю ляльки, яку загубили під час евакуації з Вугледара фото 1

«У місті залишилося 2-3 людини. Коли люди евакуйовувалися, хтось із дітей втратив іграшку. Вона лежить на дорозі, й ось ми вирішили її врятувати та евакуювати... Ми подивимося, чи не замінована вона», – повідомив на камеру Сергій Князєв.

Спецназівець перевірив дитячу іграшку, що лежала посеред дороги, на замінованість. Переконавшись у тому, що об'єкт є повністю безпечним, захисники забрали його до себе в автомобіль.

Андрій Нєбитов залишив контакти, за якими можна буде повідомити інформацію про власницю ляльки.

Додамо, що українська акторка Альона Алимова, що зіграла Катерину у скетчкомі «Коли ми вдома», попросила розголосу для історії про її брата-поліцейського Алексія Портного. Чоловіка російські окупанти взяли в полон у Маріуполі. 

Читайте також: Гурт KAZKA побував на острові Хіросіма (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: