В Голлівуді загинув комедійний актор Леслі Джордан

Колеги та шанувальники Леслі Джордана згадують покійного актора з особливою теплотою
фото з відкритих джерел

Чоловікові виповнилося 67 років

Загибель 67-річного актора, який зіграв Беверлі Леслі в «Віллі і Грейс», а також Філа в «Клич мене Кет», підтвердив його агент Девід Шауль, повідомляє USA TODAY.

В Голлівуді загинув комедійний актор Леслі Джордан фото 1

«Світ безперечно став набагато темнішим без любові та світла Леслі Джордана. Він був не лише мегаталантом і радістю для роботи, але й надав емоційний притулок нації в один із її найважчих часів. Те, чого йому не вистачало в зрості, він компенсував щедрістю і величчю як син, брат, художник, комік, партнер і людина. Знання того, що він залишив світ у розпал свого професійного та особистого життя – єдина втіха, яку можна отримати сьогодні», – висловився агент артиста.

Поліція підтвердила, що в Голлівуді зранку трапилася аварія зі смертельними наслідками. Офіцер поліції Уоррен Мур повідомив, що інцидент був пов'язаний із зіткненням машини зі стіною.

Колеги та шанувальники Леслі Джордана згадують покійного актора, залишаючи в соцмережах теплі слова на його адресу.

Додамо, що кінокар'єра Джордана, зріст якого не перевищував 150 см, розпочалася 1988 року. Він зіграв у понад 40 кінопроєктах. Був найбільш відомий за ролями в серіалах «Американська історія жахів» і «Вілл та Грейс». Варто згадати, що актор був відкритим геєм та активістом боротьби зі СНІДом.

Нагадаємо, що дружина віцепрем'єр-міністра України – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, українська дизайнерка Анастасія Федорова на своїй сторінці в соцмережі підтримала звернення артиста Melovin до Зеленського легалізувати в Україні одностатеві шлюби.

Читайте також: Ілон Маск зізнався, хто налаштував проти нього трансгендерную дочку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: