Український заклад у Дубаї номіновано на міжнародну ресторанну премію

фото з відкритих джерел

Ресторан потрапив до номінантів міжнародної ресторанної премії BBC Good Food у двох номінаціях

Ресторан української кухні YOY, амбасадоркою якого є ведуча Василіса Фролова, готується боротися за перемогу в двох категоріях на премії BBC Good Food. про це повідомила Фролова у Facebook.

«Вже 10 місяців як YOY Dubai надає мені силу та натхнення, щодня саме тут все більше людей дізнаються про Україну», – поділилася Фролова.

Ведуча повідомила, що ресторан потрапив до номінантів міжнародної ресторанної премії BBC Good Food аж в двох номінаціях New Restaurant та Casual Dinning Restaurant.

«Тож, це без перебільшення історична подія. Вперше в списку кращих ресторанів всього регіону (а їх тут, повірте, кілька сотень тисяч) є місце для Українського закладу! Вперше є шанс заявити про себе на величезну нову аудиторію, нагадуючи про Україну!», – зазначила Фролова.

Український заклад у Дубаї номіновано на міжнародну ресторанну премію фото 1
Український заклад у Дубаї номіновано на міжнародну ресторанну премію фото 2
Український заклад у Дубаї номіновано на міжнародну ресторанну премію фото 3

Раніше повідомлялося, що ресторан «Велюр», який належить нардепу Миколі Тищенку, призупинив роботу. Заклад не приймає замовлення, а в приміщенні ресторану нема відвідувачів.

Хоч в мережі і повідомляється, що ресторан нібито відчинено, насправді там порожньо. Вивіску «Велюр» закрили чорним поліетиленом так, що назву закладу не видно. Відвідувачів ресторану нема ні на відкритій літній терасі, ні всередині закладу. 

До слова, мережа McDonald's відкрила перший заклад на трасі міжнародного значення Київ-Чоп у Житомирській області, за 127 км від Києва. 

Новий «МакДональдс» розташований за 127 км від Києва в Житомирській області, біля села Глибочиця. Зазначається, що ресторан знаходиться недалеко від заправки WOG на тій же трасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: