Українка втекла від війни в Італію з сином, а повернулася сама: дитину викрали

Наталя Мельник з сином
фото з відкритих джерел

В неапольській поліції жінці відмовили у відкритті справи

На самому початку війни Наталя Мельник наважилася виїхати за кордон разом із сином Юрчиком, щоби врятувати дитину від війни. Адже, коли на її рідну Сумщину зайшли окупанти, часу на роздуми майже не залишалося. Так родина опинилася в Італії, де жінка втратила сина.

Про болючу історію жінки розповіли в ефірі проекту «Шукаю тебе» на телеканалі НТН. 8-річного Юрія Скляра обманом забрали представники релігійної організації в італійському Неаполі, де хлопчик разом із мамою був в евакуації.

Жінка розповіла, що на вокзалі в Неаполі їх зустріла жінка, котра представилася волонтеркою й запропонувала тимчасовий прихисток – у монастирі. Наталя погодилася на допомогу, адже розуміла, що самій платити за житло в Італії дуже дорого. Маленький Юра хворіє на аутизм. Іноді хлопчик може плакати чи поводити себе не зовсім спокійно, як часто буває з дітками зі схожим діагнозом. Наталя пригадує, що працівниці монастиря й психологи часто знімали Юру на камеру.

9 листопада дитина раптово зникла. Того дня з хлопчиком у монастирі займався дитячий психолог. Мама Наталя пішла в душ, а коли вийшла – сина вже ніде не було. Жінка одразу помчала в консульство, залишила там заяву. А потім пішла в поліцію, але там ії заяву не прийняли. Деякий час Наталя пробувала сама знайти сина, але все даремно. Тому жінка приїхала шукати допомогу в Україні.

Раніше «Главком» писав, що учасниця «Холостяка» приголомшила історією про цькування через українську мову в Одесі.

Читайте також: Шерон Стоун втратила опіку над сином через один знаменитий кадр у фільмі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: