У Великій Британій вийшла книга з промовами Зеленського

Зеленський: Якщо ви хочете зрозуміти, звідки ми, чого хочемо і куди йдемо, потрібно більше дізнатися про те, хто ми. Ця книга допоможе
фото з відкритих джерел

Всі доходи від книги, проданої у Великій Британії, будуть передані до фонду United24

Англійська компанія Hutchinson Heinemann видала збірку з промовами українського президента Володимира Зеленського. Презентація книги відбудеться у Великій Британії 24 листопада, повідомляє журнал The Bookseller.

Послання з України міститиме 16 промов, особисто відібраних Зеленським. Вони розкажуть про шлях України з 2019 року, а також допоможуть читачам зрозуміти українців – наші прагнення, принципи та цінності. До книги також увійде нова передмова, в якій Зеленський розмірковує про те, що він дізнався про себе і Україну з початку війни з Росією.

«Підтримка України – це не тренд, мем чи вірусний виклик. Якщо ви хочете зрозуміти, звідки ми, чого хочемо і куди йдемо, вам потрібно більше дізнатися про те, хто ми. Ця книга допоможе вам зробити саме це», – сказав Зеленський.

Збірник буде виданий Hutchinson Heinemann з Penguin Random House у Великій Британії, а також в інших країнах, зокрема в США, Німеччині, Іспанії та Португалії. Окрім паперового варіанту планується випуск збірки в аудіо та електронному форматі.

«За останні сім місяців виступи президента Зеленського стали об’єднувальним гаслом для всіх, кому небайдуже майбутнє демократії. Це честь усього життя – допомогти йому поділитися своїм посланням зі світом», – сказав редакційний директор Hutchinson Heineman Роуен Борхерс.

Вартість збірки становитиме не менше 60 пенсів за екземпляр друкованого видання. Усі доходи Зеленського від книги, проданої у Великій Британії, підуть у фонд благодійної платформи United24.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: