У сім’ї знаменитої фехтувальниці Ольги Харлан сталося горе

Два тижні тому Харлан вперше з 24 лютого повернулася в рідний Миколаїв
фото з відкритих джерел

Два тижні тому спортсменка навідувалася в рідний Миколаїв з Італії

У родині знаменитої  української фехтувальниці Ольги Харлан сталося горе – померла її бабуся. Спортсменка зізналася в соцмережі, що бачилася з нею два тижні тому, коли коли приїжджала до рідного Миколаєва.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kharlan Olga (@olgakharlan)

«Це наше останнє фото з бабусею. Воно було зроблене два тижні тому, коли я їздила додому. Це ранкове фото, я у своїй дурацькій піжамі, бабуся із зачіскою, зробленою мною, і трошки усмішок на наших обличчях. Але бабусі було дуже боляче. Сьогодні її не стало, – написала Ольга. – Спогади про неї – це неймовірна любов, величезна підтримка, дуже веселі історії з мого дитинства і багато іншого, що залишиться в моєї пам'яті назавжди. Назавжди у наших серцях».

Два тижні тому Харлан вперше після початку повномасштабної війни повернулася в рідний Миколаїв і відвідала рідних. У соціальній мережі Харлан показувала селфі з мамою. «Я вдома», – підписала вона сімейне фото. Олімпійська чемпіонка також показала місце, куди навідалася – до будинку, який зруйнувала російська ракета. Спортсменка вшанувала пам'ять загиблих. «Це найперше місце, куди я поїхала в моєму рідному Миколаєві. Вічна пам'ять», – написала Харлан.

Від початку повномасштабної війни Ольга Харлан перебувала у свого бойфренда в Італії. В середині жовтня минулого року спортсменка приїжджала до України, але не до Миколаєва, а до Львова, де зустрічалася з батьками, які відмовилися покидати на довгий час рідне місто.

Читайте також: Телеведучий Анатоліч звернувся з гнівним дописом до організаторів «п'яних вечірок»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: