У Києві презентували першу благодійну колекцію з Музеєм Івана Гончара

Працівники знаного музею продовжують просвітницьку роботу в умовах війни
фото з відкритих джерел

Команда київського універмагу відкрила вітрини, поп-апи та випустила нові пакети, натхненні народною творчістю

У Києві відкрилася благодійна колекція, організована Музеєм Івана Гончара та працівниками ЦУМу. Весь прибуток, який зберуть організатори заходу, буде спрямовано на збереження колекції Музею Івана Гончара та напрям «Відбудова України» фандрейзингової платформи UNITED24.

У межах цьогорічного артсезону команда універмагу відкрила вітрини та випустила нові пакети, натхнені колекцією Музею Івана Гончара та народною творчістю, яка переосмислена сучасними митцями.

У Києві презентували першу благодійну колекцію з Музеєм Івана Гончара фото 1

Київський ЦУМ продовжує тему української культурної спадщини та народного мистецтва та презентує разом із Музеєм першу благодійну колекцію сувенірної продукції.

У Києві презентували першу благодійну колекцію з Музеєм Івана Гончара фото 2

Гроші від продажу колекції буде спрямовано на збереження колекції Музею Івана Гончара та на відбудову України через державну фандрейзингову платформу UNITED24, яку ініціював президент України Володимир Зеленський.

Додамо, що український електро-фольк гурт ONUKA приїде до Варшави й Берліна з концертними шоу. Частину коштів музиканти передадуть на відновлення Чернігова.

Нагадаємо, що український бренд Etnodim представив оригінальний головний убір – стрічку, яка в жовтні 1990 року стала символом Революції на граніті.

Читайте також: Названо лауреатів Національної премії кінокритиків «Кіноколо»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: