У Харкові всіх двірників одягнули в Gucci

В коиентарях українці пишуть, що комунальники заслужили такі подарунки
фото з відкритих джерел

Таку гуманітарну допомогу місту надали благодійники з Італії

У Харкові двірників одягнули в люксовий італійський бренд Gucci. Виявилося, таку гуманітарну допомогу місту надали благодійники з Італії.

@ihor.terekhov

Дякую партнерам з Італії! Відтепер наші комунальники на стилі 🇮🇹 🤩

♬ оригинальный звук - Игорь Терехов

Як пожартував мер Харкова Ігор Терехов в соцмережі, відтепер їхні комунальники «на стилі». «Отримали від друзів з Італії гуманітарну допомогу. Дивлюсь зранку, а всі дворові робітники в Gucci. А як це вийшло – один з аутлетів надав Харкову гуманітарну допомогу. Тепер робочі ходять всі в Gucci», – пояснив Терехов.

До слова, цього року бренд Gucci виповнилося 100 років. Люксовий бренд любили представники еліти – Елеонора Рузвельт, Елізабет Тейлор, Грейс Келлі та Жаклін Кеннеді.

Тим часом, невідомі українці розмалювали гнівними написами магазин Dior в Києві через скандальну рекламу, яку сприйняли як підтримку Росії.

Нагадаємо, модний дім Dior звинуватили у прихованій рекламі Росії після того, як бренд опублікував кадри із рекламної кампанії нової різдвяної колекції. На знімках моделі позують у засніженому березовому лісі, демонструючи сукні та аксесуари з нової колекції. Бренд запідозрили у підтримці Росії через фон зйомки – засніженого березового гаю (в описі кампанії його, щоправда, назвали тундрою). «Російський слід» багато хто побачив також у чоботях моделей, що нагадують кирзові, синьо-білому візерунку, схожому на традиційну гжель, хороводі моделей та мереживі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: