У Домінікані вбили колишнього бойфренда принцеси Монако Стефанії

Після розлучення з Маріо Олівером принцеса Стефанія вийшла заміж за свого охоронця
фото з відкритих джерел

Стефанія та Маріо Олівер жили разом у Беверлі-Хіллз і вважалися однією з найяскравіших зіркових пар 80-х

У Домініканській Республіці під час пограбування вбили ексбойфренда принцеси Монако Стефанії Маріо Олівера Жутара. Йому був 71 рік.

Чоловіка виявили без ознак життя на віллі у курортному місті Лас-Терренас. Як повідомляє Deadline, його було пограбовано – з дому зникли цінні речі. Згідно з поліцейським звітом, причиною смерті стали травма голови та удушення.

Маріо Олівер – уродженець Франції, в юності він займався моделінгом у Парижі, потім переїхав до Лос-Анджелеса, де зайнявся ресторанним бізнесом та відкрив нічні клуби The Gate та Vertigo. Саме в Vertigo він і познайомився з монакською принцесою Стефанією, яка була молодша за нього на 13 років. Молодша дочка князя Монако Реньє III та голлівудської кінодіви Грейс Келлі тоді була головною поп-зіркою Європи.

У Стефанії та Маріо Олівера зав'язався бурхливий роман, якийсь час вони жили разом у Беверлі-Хіллз і вважалися однією з найяскравіших зіркових пар 80-х. Проте згодом їх шляхи розійшлися. Після розлучення з Маріо Олівером принцеса Стефанія вийшла заміж за свого охоронця Даніеля Дюкруе, шокувавши цим громадськість.  Згодом чоловік був викритий у зраді. Принцеса подала на розлучення.

Вже ніхто не здивувався, коли Стефанія закохалася в директора цирку та дресирувальника слонів Френка Ні, купила фургон і разом із двома дітьми вирушила за цирком у гастрольний тур. Щастю завадила законна дружина дресирувальника, яка відмовила йому в розлученні, і відсутність звичного монаршої персони комфорту. В 2003 році принцеса вийшла заміж за акробата з Португалії Адана Лопеса Переса, якого через рік покинула. Останнім часом пристрасті вщухли, Стефанія веде спокійний спосіб життя і свою енергію віддає благодійним проектам.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: