Тіна Кароль показала свою домашню улюбленицю Джевеліну

Тіна Кароль
фото з відкритих джерел

За словами Кароль, тваринку вона знайшла на вулиці декілька років тому

Українська співачка Тіна Кароль – прихильниця котів. Вдома у артистки живе кицька, яку час від часу вона показує у своїй соцмережі. За словами Кароль, тваринку вона знайшла на вулиці декілька років тому. Якийсь час Тіна називала домашню улюбленицю Котя, втім, не так давно Кароль охрестила свою кицьку Джевеліною.

Свіжими світлинами з кішкою співачка поділилася у своєму телеграм‑каналі. Виконавиця запостила світлину, на яких зображена з тваринкою на своєму подвір’ї. Тіна ніжно обіймає домашню улюбленицю, позуючи з нею на землі у власному саду. «Я тебе лю», – підписала фото з котом Кароль.

В кінці літа співачка в своєму телеграм-каналі поділилася зворушливою історією, яка сталася біля її будинку. Співачка каже, що сиділа на лавочці, коли до неї підійшла невідома кішечка і почала тертися, ласуватись. Артистка не встояла і пригріла малу, а потім сталося несподіване  – їй здалося, що кішці стало погано. Виявилося, тварина народжувала просто на руках Кароль: «Повністю мовчки вона народила двох кошенят мені в руки. Сльози були на очах у обох. Цей досвід у мене був вперше. Дуже зворушив, сильно надихнув мене і змусив замислитися ще більше про те, що таке кохання, що таке життя».

Читайте также:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: