Телеведучий «1+1» став співзасновником будівельної компанії

Горбунов бідкався, що йому не вистачає грошей
фото з відкритих джерел

Загальний внесок Горбунова у фірму – 1 млн грн

Телеведучий «1+1» та продюсер Юрій Горбунов після невдач зі зйомкою скандального серіалу «СМТ Інгулець» за понад 30 млн грн пішов у будівельну галузь й став девелопером. Про це йдеться у розслідуванні «Главкома».

Юрій Горбунов перейнявся масштабним бізнесом, про який він ніде не говорить. За даними аналітичної системи Youcontol, 11 липня 2023 року шоумен увійшов у число співзасновників столичної будівельної компанії «Спейс плаза». Судячи з усього, телезірці подарували частку у компанії. До приходу Горбунова у фірмі були зазначені троє співзасновників: мешканець Вінниччини Темурі Воронков (вніс до статутного фонду «Спейс плаза» 6 млн грн) і двоє киян Олександр Вінницький й Тетяна Шушакова. Вони обоє внесли по 2 млн грн.

Коли ж у «Спейсі плаза» з’явився Горбунов, його внесок до статутного фонду склав 600 тис. грн. При цьому ця ж сума коштів відмінусувалася від 6 млн грн, раніше внесених Темурі Воронковим.

Ведучий і актор Юрій Горбунов опановує будівельний бізнес
Ведучий і актор Юрій Горбунов опановує будівельний бізнес
дані Youcontrol

12 липня «портфель» телеведучого потовстішав – Воронков «підкинув» йому ще 400 тис. грн. Таким чином, загальний внесок Юрія Горбунова у будівельну компанію склав 1 млн грн.

Загальний внесок Горбунова у будкомпанію склав 1 млн грн
Загальний внесок Горбунова у будкомпанію склав 1 млн грн
дані Youcontrol

Додамо, що ТОВ «Спейс плаза» створено у листопаді 2021 року. За цей час фірма поки що нічим особливим не відзначилася. Проте враховуючи появу Юрія Горбунова, грандіозні будівельні проєкти ще попереду. Та й велика повоєнна відбудова вселяє надію гравцям будівельної галузі.

Крім цього, вже у війну ведучий Горбунов спільно зі своєю дружиною-ведучою Катериною Осадчею, яка тепер закинула світську хроніку і працює у проєкті з пошуку зниклих людей, зареєстрували громадську та благодійну організації. Першу назвали «Громадське об’єднання Катерини Осадчої», іншу – «Фундація Катерини Осадчої». До слова, остання організація займається «наданням іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання».

Зауважимо, Горбунов у недавньому інтерв’ю розповів, що під час війни переважно живе коштом телепроєктів «Голос» та «Сніданок з 1+1». При цьому він бідкався, що цих грошей недостатньо.

Великі сподівання телеведучий покладав на виробництво серіалу «СМТ Інгулець». Влітку компанія Горбунова «Прототип Продакшн» виграла мистецький конкурс, під який державна «Мультимедійна платформа іномовлення України» давала 33,6 млн грн. Тоді на заваді заробіткам стала хвиля суспільного невдоволення. Тож ТОВ «Прототип Продакшн» довелося відмовитися від бюджетного фінансування під 24-серійну кінострічку.

Напередодні очільник «Прототип Продакшн» Юрій Горбунов прокоментував те, що його компанія стала переможцем конкурсу й отримає від держави 33 млн гривень на виробництво комедійного серіалу з робочою назвою «СМТ Інгулець». Телеведучий наголосив, що військові потребують «позитиву та гумору». 

Згодом шоумен Юрій Горбунов повідомив, що шукатиме нове джерело фінансування для зйомок серіалу «СМТ Інгулець». Він також наголосив, що ніяких грошей не отримував. Тож, відмовившись від державного фінансування, Юрій Горбунов не відмовляється від зйомок серіалу.

Продюсер додав, що скандальний серіал не є історією про Олександра Поворознюка й що він не став прототипом для головного героя кінопроєкту.

Нагадаємо, Юрій Горбунов разом із Катериною Осадчою засвітилися за кордоном. Там зіркова пара провела благодійний вечір, де українці зібрали велику суму для ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що телеведучий «1+1» Горбунов прийшов на суд підтримати олігарха Ігоря Коломойського.

Як відомо, з клопотанням взяти бізнесмена на поруки виступили ведучі каналу «1+1» Наталія Мосейчук, Алла Мазур і Юрій Горбунов, а також ексміністр культури Олександр Ткаченко.

Читайте також: Слідами Оксани Марченко. Як в Україні народжуються нові телевізійні мільйонери

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: