Святослав Вакарчук зустрівся з українськими воїнами на Херсонщині

Святослав Вакарчук відвідав безліч міст України, які перетворилися на руїну через війну
фото: Святослав Вакарчук/Facebook

Музикант з перших днів війни виступає з благодійними концертами, відвідує гарячі точки України, зустрічається з людьми, які постраждали від війни

Лідер гурту «Океан Ельзи», український музикант Святослав Вакарчук зустрівся з воїнами 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила на Херсонському напрямку. Разом із бійцями він передав привіт українцям.

На кадрах видно, що бійці мають оптимістичний настрій та гранітний бойовий дух. Відео на сторінці Facebook співака зібрало понад 30 тисяч переглядів.

«Це південь України. Херсонський напрямок фронту. Це наші доблесні хлопці. Передаємо привіт всій Львівщині, всій Галичині, всій Україні», – звернувся до українців Вакарчук.

Музикант з перших днів війни виступає з благодійними концертами, відвідує гарячі точки України, зустрічається з людьми, які постраждали від війни.

У коментарях підписники Святослава Вакарчука зізналися, що відео з українськими хлопцями їм неабияк сподобалось, та побажали якнайшвидше повернутися неушкодженими додому після перемоги над окупантами.

«Героям слава! Хай береже вас Господь», «Тримайтеся, дорогі наші захисники. Ви герої. Мужні, сміливі, найкращі», «Низький уклін вам, дорогі наші воїни», «Все буде Україна», – йдеться в повідомленнях.

Нагадаємо, нещодавно Святослав Вакарчук дав у звільненому від російських окупантів Ізюмі імпровізований концерт на прохання самих містян, які просто зустріли артиста на вулиці.

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» разом із глядачами заспівав український хіт «Червона Рута» на тлі зруйнованих житлових будинків та будівель міста.

Читайте також: Осадча різко прокоментувала рішення Вакарчука піти з телешоу «Голос країни»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: