Стало відомо, кому з невісток Єлизавети II дістануться її коштовності

Особливу любов бабуся принців Вільяма і Гаррі мала до брошок
фото з відкритих джерел

Опальної Меган Маркл у цьому списку немає

Британська королева Єлизавета II за роки свого правління зуміла зібрати цілу колекцію ексклюзивних прикрас. Усі особисті коштовності перейдуть у спадок двом титулованим жінкам. Так розпорядилася сама кролева.

В колекції її дорогоцінностей зберігається понад 300 ювелірних виробів найтоншої якості. Особливу любов бабуся принців Вільяма і Гаррі мала до брошок. Тільки цих прикрас у скриньці Її Величності нарахували 98 штук. Це і подарунки чоловіка Єлизавети II – принца  Філіпа, і прикраси, які передано у спадок.

У скриньці також зберігаються 46 намист із дорогоцінним камінням. Усі ці ювелірні вироби перейдуть у користування невісток Її Величності: королеві-консорту Каміллі та дружині принца Вільяма – Кейт Міддлтон. А ось опальної Меган Маркл у цьому списку немає.

Раніше «Главком» писав, що Кейт Міддлтон на похороні королеви з’явилася у потрійному намисті з перлів – це одна з улюблених прикрас Її Величності. У Єлизавети II були три практично однакових намиста. Перше – подарунок від діда – короля Георга V, друге було створене за замовленням Єлизавети 1952 року, після того як вона стала королевою Великої Британії. Прикраса складалася з фамільних кремових перлів із невеликою діамантовою застібкою. А третє намисто Єлизавета II отримала в подарунок від еміра Катару на честь своєї коронації 1953 року. Це намисто довше і більше двох попередніх, і одягала його монархиня тільки на вечірні прийоми або банкети.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: