Співробітники Twitter отримали екстрене сповіщення від Маска

Співробітники у Великій Британії ще спали, коли дані на їхніх робочих комп'ютерах віддалено стерли
фото з відкритих джерел

Ілон Маск скоротить приблизно половину штату Twitter

Ілон Маск після придбання Twitter, схоже, вирішив там змінити все повністю. Співробітники у Великій Британії ще спали, коли дані на їхніх робочих комп'ютерах віддалено стерли, доступ до робочих чатів скасували, а самі вони отримали екстрене повідомлення про те, що їх, ймовірно, звільнять. Про це пише Daily Mail.

Гігант соціальних мереж Twitter, який Маск нещодавно купив за 44 мільярди доларів, має офіси в Лондоні та Манчестері.  Компанія заявила, що всі співробітники сьогодні отримають сповіщення електронною поштою до 16.00 за британським часом під назвою «Ваша роль у Twitter». У листах, які одержують працівники Twitter, сказано, звільнені вони чи ні. Але незалежно від їхнього статусу, перепустки для доступу до офісу компанії будуть тимчасово заблоковані.

Очікується, що Маск скоротить приблизно половину штату Twitter, що налічує 7500 осіб. Консультанти Маска весь тиждень вирішували, яких інженерів та технічних фахівців варто залишити, ґрунтуючись на їхньому нещодавньому вкладі в кодову базу Twitter.

Також Bloomberg повідомляє, що Маск скасував додатковий вихідний, який усередині компанії мав назву «день відпочинку». Щомісячний загальнокорпоративний вихідний день було запроваджено у період пандемії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: