Співробітники палацу розповіли, як Меган Маркл доводила їх до сліз

фото з відкритих джерел

Перші звинувачення на адресу Маркл з'явилися в газеті The Times

Британський письменник Валентин Лоу, автор книги «Придворні: інтриги, амбіції та впливові особи, які стоять за будинком Віндзорів», заявив, що співробітники Кенсінгтонського палацу розповіли про знущання з боку Меган Маркл. Про це він розповів виданню Page Six.

«Люди, з якими я розмовляв, продовжують стверджувати, що Меган знущалася з них», – говорить він. Лоу додав, що хоча він не може стверджувати цього особисто і посилається на слова людей, всі вони наполягають на тому, що герцогиня Сассекська погано поводилася з ними, коли жила в палаці..

Перші звинувачення на адресу Маркл з'явилися в газеті The Times незадовго до того, як принц Гаррі з дружиною дали інтерв'ю Опре Вінфрі. Також раніше про поведінку Меган Маркл висловився помічник пари зі зв'язків із громадськістю Джейсон Кнауф, який заявив, що «стурбований» тим, як вона спілкується з персоналом: він додав, що поведінка Меган Маркл «неприйнятна».

Кнауф заявляв, що стурбований тим, що щодо цих інцидентів не буде вжито жодних заходів. Кенсингтонський палац, своєю чергою, оголошував про розслідування, та його результати не розголошувалися.

Раніше принц Гаррі опинився в центрі уваги після виходу мемуарів, в яких багато неприємних подробиць про королівську родину.

Читайте також: Телеведучий Остапчук висміяв гулянку українців в Куршавелі та інших «патріотів» за кордоном

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: