Собаку з трьома цуценятами врятовано через місяць після землетрусу в Туреччині

Господарі тварини кажуть, що вірили у те, що їх улюблениця вижила
фото з відкритих джерел

Доберман Сила не тільки вижила, а й народила під завалами трьох малюків

Через 28 днів після руйнівного землетрусу в Туреччині рятувальники врятували собаку, яка виживала під завалами будинку. Коли до добермана дісталися, виявилось, що вона народила трьох цуценят, і всі вони живі. Про це пише Daily Mail.

Журналісти пишуть, що волонтери розбирали завали, коли до них підійшла жінка і розповіла, що у неї в підвалі жила вагітна собака. Рятувальники зайшли до напівзруйнованих підвальних помешкань і через деякий час почули собачий гавкіт. Вони пробили стіну, витягли схудлу чотирилапу і трьох цуценят.

Господарі тварини кажуть, що вірили у те, що їх улюблениця вижила. За їх словами, собака залишилася живою та прогодувала своїх дітей тому, що харчувався кормом, цілий мішок якого зберігався в підвалі. Однак незрозуміло, що вона пила весь цей час.

Сила, так звати собаку, виглядала виснаженою, але спромоглася пересуватися без сторонньої допомоги. Маму та її цуценят доставили на лікування до сусіднього міста Адана. Нині вони почуваються добре.

До слова, це вже не перший чудовий порятунок тварини після землетрусу в Туреччині. Раніше «Главком» писав, що собаку з трьома цуценятами врятовано через місяць після землетрусу.

Читайте також: Кардіохірург поділився неймовірної історією військового: ураження головного мозку та уламок у серці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: