Скандальне розслідування. Цукерберг оточив себе підлабузниками та «живе у своєму закритому світі»

В 2015 році Марк Цукерберг прикрашав обкладинку видання
фото з відкритих джерел

Видання Vanity Fair випустило велику статтю про мільярдера

Мільярдер Марк Цукерберг «живе у своєму закритому світі», не спілкується ні з ким крім найближчого оточення і не дозволяє нікому з команди із собою сперечатися. Про це йдеться у статті видання Vanity Fair.

Стаття починається з розповіді про жіночий поєдинок UFC (організації, що проводить бої зі змішаних єдиноборств – ред.), на якому на початку жовтня був присутній Цукерберг разом із дружиною Прісціллою Чан. Зазвичай на арені «Апекс» у Лас-Вегасі бої дивляться сотні шанувальників, але цього разу було надзвичайно тихо: переважна більшість місць була порожня. «Цукерберг, який, ймовірно, боїться людей, просто орендував арену повністю», –пише автор тексту Нік Білтон.

У публікації йдеться про те, що величезні гроші по-різному впливають на людей. «Чим більше грошей і слави знаходять, тим глибше йдуть у свій закритий світ, де не взаємодіють із нами, простолюдинами», – пише видання. Такі люди літають приватними літаками – «подалі від народу» – і, щоб не спілкуватися з сусідами, скуповують найближчі будинки, як робить і Цукерберг – про цю його звичку знають уже давно.

«Що, мабуть, найдивніше – вони оточують себе підлабузниками на роботі і живуть у власній формі цифрового феодалізму, рідко взаємодіючи з людьми поза своїм найближчим оточенням», – зазначає журналіст.

Журналіст спілкувався з колишнім працівником компанії, і той розповів: раніше Цукерберг дозволяв членам команди висловлювати думку, навіть якщо її не поділяв. Зараз же, за словами екс-співробітника, мільярдер «оточений підлабузниками», які схвалюють всі його ідеї. «Цією компанією управляють лише емоції та внутрішнє чуття однієї людини, ніхто не сміє заперечувати її рішення», – анонімно скаржиться один із співробітників.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: