Син Андреа Бочеллі розповів, як врятований пес із Куп’янська опинився у них в Італії

Знаменитий тенор із Джеком
фото з відкритих джерел

Джека із Куп’янська прихистив всесвітньо відомий тенор Андреа Бочеллі

Син знаменитого італійського співака Андреа Бочеллі розповів, як пес Джек із звільненого Куп’янська, опинився в їхній родині.

За словами Амоса Бочеллі, він побачив собаку з українського Куп’янська у соцмережах і одразу вирішив забрати до себе. «У нас є друг Амед, він активно допомагає людям та працює в тих країнах, яким зараз важко. Я стежу за його публікаціями в Instagram. Одного дня він виклав відео із Джеком і я вирішив допомогти цьому песику», – розповів син Бочеллі в ефірі «Сніданку з 1+1».

Амос каже, для всієї родини стало справжньою несподіванкою те, що собака такий великий: «Це був справжній сюрприз для нашої родини. Ніхто не очікував, що він буде таким великим. Попри перші моменти, коли Джек був доволі скромним, всі вже побачили, що він дуже добра собака. І ми одразу зрозуміли, що він – частина нашої родини. Джек почувається добре, сьогодні має приїхати ветеринар, оглянути його, бо нам здається, що він досі трохи глухуватий та нас не чує».

Сім місяців собака прожив у клітці поряд з російськими загарбниками в окупованому місті на Харківщині. Пес отримав контузію та поранення від уламка ракети, його знайшли та евакуювали бійці артилерійської аеророзвідки 112 бригади. Вони не тільки не полишили собаку, а надали йому лікування та знайшли нову родину. Джека прихистив всесвітньо відомий тенор Андреа Бочеллі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: