Сім'я Решетніків планує всиновити малюка, який втратив батьків через війну

Сім'я Решетніків хоче всиновити хлопчика або дівчинку
фото з відкритих джерел

Першою думку про усиновлення висловила Христина, коли побачила у новинах дітей-сиріт

Український телеведучий Григорій Решетнік та його дружина Христина планують усиновити малюка, який втратив під час війни батьків. Родина вже виховує трьох синів, які будуть раді бачити нового члена сім’ї. Пара планує втілити всі нюанси вже після перемоги. Про це зірки розповіли в інтерв'ю ЖВЛ.

Першою думку про усиновлення висловила Христина, коли побачила у новинах дітей-сиріт, яких евакуювали з гарячих точок нашої країни.

Сім'я Решетніків планує всиновити малюка, який втратив батьків через війну фото 1

«У березні я побачила фото та відео, як евакуювали дітей зі сходу та півдня. Там були також дітки з Харкова. Маленькі, їх перевозили автобусами. Я пам'ятаю це, і просто до сліз, коли їх так багато, просто штабелями поклали», –пригадала Решетнік.

Сім’я їздила до дитячого будинку на Закарпаття з гуманітарною місією. Решетнік з дружиною привезли їжу, одяг, іграшки, засоби гігієни та інші необхідні речі.

«Ти береш цих малюків, вони у візочках чи підбігають до тебе, і так усі хочуть ласки, любові. Я кажу Гриші: "Ти готовий взяти четверту дитину, усиновити? Я б хотіла дуже», – поділилася Христина.

Телеведучий позитивно відреагував на усиновлення або удочеріння.

Сім'я Решетніків планує всиновити малюка, який втратив батьків через війну фото 2

«Можливо, не тільки четвертого, а ще й п'ятого. У наших хлопців своє «замовлення»: хлопчика, дівчинку. Ми вважаємо, що під час війни обов'язок кожної сім'ї – думати про усиновлення. Душа розривається, хочеться відразу всім допомогти. Але усиновлення – це дуже відповідальна річ», – прокоментував Григорій.

Додамо, що українська акторка Альона Алимова, що зіграла Катерину у скетчкомі «Коли ми вдома», попросила розголосу для історії про її брата-поліцейського Алексія Портного

Читайте також: Дружина звільненого з полону командира полку «Азов» Прокопенка розповіла про мрію свого чоловіка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: