Ще одна світова зірка відмовилася виступати на коронації Чарльза III

74-річний Чарльз III офіційно стане королем 6 травня
фото з відкритих джерел

Кайлі Міноуг раніше була найчастішою гостею на королівських заходах

Кайлі Міноуг відмовилася виступати Австралійська поп-співачка Кайлі Міноуг відмовилася виступати на святковому концерті на честь коронації короля Чарльза ІІІ. Про це повідомляє видання Mirror.

Кайлі Міноуг поповнила список знаменитостей, які відхилили запрошення на коронацію, що відбудеться у Лондоні 6 травня 2023 року. Спочатку від участі у концерті відмовилися Адель та Ед Ширан. Останнього, як з'ясувалося, навіть не запросили вчасно, а Адель послалася на завантажений графік. Згодом стало відомо, що у Елтона Джона у самому розпалі його прощальний тур, заплановані концерти по всій Європі на кінець весни та літо. І хоча 7 травня він не працює, наступного дня має виступ у Німеччині. Гаррі Стайлс гастролює вже кілька місяців, і він, схоже, теж матиме дуже щільний графік в травні.

«На жаль, Кайлі Міноуг не зможе виступити на коронації Чарльза III, оскільки в цей час перебуватиме за межами країни», – сказав представник співачки журналістам.

Кайлі Міноуг раніше була найчастішою гостею на королівських заходах. Востаннє вона виступала на святковому концерті з нагоди 92-річчя Єлизавети ІІ у 2018 році. Співачка також вшанувала пам'ять покійного королеви у вересні минулого року. У своєму пості у соціальних мережах вона написала: «У тих випадках, коли я мала честь бути в присутності королеви Єлизавети II, я була в захваті від її енергії та аури. Мої глибокі співчуття сім'ї та друзям. Спочивай з миром».

Читайте також: Екснаречена Володимира Кличка та мама його єдиної дочки дала відверте інтерв'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: