Набряк мозку. Шахіста Карпова, який підтримав війну, знайшли п'яним біля Держдуми

Карпов підключений до апарату штучної вентиляції легень
фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ збрехали, що на Карпова скоїли напад

Екс-чемпіон світу з шахів, чинний депутат РФ від «Єдиної Росії» Анатолій Карпов опинився в реанімації з тяжкими травмами біля Держудуми. Він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Про це пише телеграм-канал Mash.

71-річного «єдинороса», який активно підтримує війну в Україні знайшли неподалік будівлі Держдуми без свідомості. Як виявилося потім, гросмейстер невдало впав, а результати аналізів підтвердили, що він був п'яним. Російські ЗМІ написали, що на Карпова скоїли напад, але люди з його оточення це спростували. Дочка шахіста в коментарі телеграм-каналу Mash заявила, що її батько дістав «травми через побутові причини».

Пізніше стало відомо, що Карпов підключений до апарату штучної вентиляції легень. Через кілька годин його стан значно погіршився. Раніше наголошувалося, що життю шахіста нічого не загрожує. Тепер же відомо, що йому діагностували набряк мозку, переломи правої тім'яної та правої скроневої кісток, множинні гематоми голови та травматичний субарахноїдальний крововилив. Крім того, у нього виявили поєднану травму, закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом шийки лівої стегнової кістки. Його стан також ускладнюється хронічними захворюваннями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: