Мессі розплакався під час фіналу Кубка Америки-2024 (відео)

37-річний футболіст продовжив гру. Мессі двічі падав на газон і просив допомоги лікарів
фото: us.marca.com

Мессі вийшов на поле у ​​стартовому складі, але не зумів дограти поєдинок до кінця

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі отримав травму в фінальному матчі Кубка Америки-2024 проти Колумбії, після чого не стримав емоцій і розплакався, повідомляє The Athletic.

Лео зазнав пошкодження на 36-й хвилині зустрічі, зіткнувшись із захисником колумбійців Сантьяго Арьясом й не зумів дограти поєдинок до кінця.

Мессі двічі падав на газон і просив допомоги лікарів, однак у другому таймі все ж був змушений достроково залишити поле. На 66-й хвилині Ліонель через травму був замінений і залишив поле зі сльозами на обличчі, а потім продовжив ридати на лавці для запасних.

Наприкінці поєдинку у трансляції показали, який вигляд має нога Мессі після пошкодження. Гомілкостоп гравця помітно розпух.

Утім, травма не завадила капітану «альбіселесте» повернутися на поле під час церемонії нагородження. Аргентина виборола перемогу над Колумбією (1:0) та виграла Кубок Америки-2024. Саме Мессі першим підняв над головою завойований трофей.

Після завершення матчу головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні прокоментував емоції Мессі.

«У Лео є дещо, що варто було б мати кожному. Він – найкращий в історії, і навіть з набряклим гомілкостопом він не хотів йти з поля. Не тому, що він егоїст, а через те, що не хотів підводити своїх партнерів. Він народжений бути на полі», – цитує тренера аргентинців The Athletic.

Раніше сам Лео заявляв, що Кубок Америки-2024 стане останнім у його кар'єрі. Восьмиразовий володар «Золотого м'яча» ще не визначився, чи виступатиме у складі збірної Аргентини на чемпіонаті світу 2026 року.

Нагадаємо, форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі став рекордсменом за кількістю матчів, проведених на Копа Америка. Сталося це у стартовому поєдинку аргентинців проти Канади на турнірі, повідомляє Суспільне.

До слова, у Лондоні відбулася щорічна церемонія вручення премії The Best від ФІФА. Найкращим футболістом 2023 року став нападник «Інтер Маямі» та збірної Аргентини Ліонель Мессі. Про це інформує «Суспільне.Спорт».

Читайте також: Чи буде Мессі грати проти України на Олімпіаді з футболу? Збірна Аргентини зробила оголошення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: