Одесит Лібкін різко відповів путіністу Лебедєву, який мріє «жерти» в його ресторані

Ресторатор Савва Лібкін відповів російському путіністу Артемієві Лебедєву
фото з відкритих джерел

Лібкін, який останнім часом спілкується українською мовою, перейшов на російську, щоб путініст точно зрозумів його слова 

Український ресторатор Савва Лібкін відповів російському дизайнеру, путіністу Артемієві Лебедєву, який заявив, що мріє прямим рейсом літати в Одесу,  щоб «жерти» в його ресторані «Дача». Відповідну заяву Лібкін розмістив на своїй сторінці в Instagram 2 серпня.

Лібкін, який останнім часом спілкується українською мовою, перейшов на російську, щоб путініст точно зрозумів його слова і порадив Лебедєву сидіти у Москві і «смоктати х...й» нелегітимного російського президента Володимира Путіна, бо Одеса йому більше «не світить».

«Моя персональна позиція і водночас позиція всіх одеситів у цьому короткому відео. Зазвичай я вільно спілкуюся українською, але цьому п...дарасу Артемію Лебедєву відповім російською, щоб йому було точно зрозуміло. Артемію, просто йди нах...й. Одеси тобі не бачити, хоч ти будеш із блакитним чубчиком, хоч із жовтим, хоч із помаранчевим. Сиди в Москві, смокчи московський х...й у Путіна й усе. Це все, що тобі залишилося. Крапка», – заявив ресторатор.

Відповідь Лібкіна набрала більше 67 тисяч вподобайок. 

Нагадаємо, путініст Артемій Лебедєв в інтерв'ю російському журналісту Юрієві Дудю заявив: «Я хочу мати можливість прямим рейсом аерофлоту «Москва – Одеса» літати туди й у ресторані «Дача» у Савви Лібкіна жерти. Мені це подобається. Люблю це місто, і дівки там вродливі. І завжди це працювало, але потім це чомусь стало неможливим».

Нагадаємо, Артемій Лебедєв підтримує політику нелегітимного російського президента Володимира Путіна. Пропагандиста занесли в базу сайта «Миротворець» за пропаганду російського нацизму й фашизму, замах на суверенітет і територіальну цілісність України та співучасть у злочинах російської влади проти України та її громадян.

Колаборанту та пропагандисту Кремля на тимчасово окупованих територіях Донецької області Миколі Черкашину повідомлено про підозру.  Черкашин очолює так званий медіа-холдинг «ДНР» . Він замінив на посаді зрадника Романа Беседіна, який очолював «інформресурс» до липня 2023 року.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру «воєнкору» Кремля у Луганську
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: