Принц Гаррі таємно прилетів із США до Британії та образив репортера

Герцог вперше приїхав до Великобританії після похорону королеви Єлизавети II
фото з відкритих джерел

Син короля Великої Британії приїхав для участі у суді з таблоїдами

Молодший син британського монарха, принц Гаррі несподівано з'явився у Високому суді Лондона. Принц Гаррі вирішив особисто дати свідчення щодо позову про наклеп, який вони ініціювали з дружиною Меган Маркл проти британських ЗМІ.

Представник британської монархії здійснив таємну поїздку на батьківщину, щоб бути присутнім на слуханні за своїм останнім судовим позовом, хоча передбачалося, що він обмежиться тим, що надішле на розгляд справи адвокатів. Нині принц Гаррі з родиною мешкає в США.

Чоловік Меган Маркл прибув до Королівського суду сьогодні вранці у супроводі охорони. Гаррі був у гарному настрої, з усмішкою побажав репортерам «доброго ранку». Однак принц так поспішав потрапити на засідання, що мало не збив з ніг одного з їхніх операторів.

Герцог вперше приїхав до Великобританії після похорону королеви Єлизавети II у вересні минулого року. Його несподіване повернення відбулося через три місяці після того, як він публічно розповів про непрості стосунки з батьком, королем Карлом III, та старшим братом, принцом Вільямом, у своїй суперечливій автобіографії «Запасний».

Читайте також: Як насправді звати Меган Маркл, і чому вона не користується справжнім ім'ям

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: