Принц Ендрю домовився з принцесою Діаною за спиною у принца Чарльза про неймовірне

Ендрю звернувся до принцеси Діани, яка на той момент уже розлучилася з Чарльзом
фото з відкритих джерел

Молодший брат завжди негативно ставився до старшого

Королівський біограф Анжела Левін випустила книгу про життя королеви-консорти Камілли Паркер-Боулз. У ній вона розповіла про те, з якими перешкодами довелося зіткнутися теперішній дружині короля Чарльза ІІІ. А заразом розкрила, напевно, одну з найбільших кулуарних воєн британської королівської родини.

Принц Ендрю, як виявилося, хотів правити Великою Британією замість свого брата, коли помре Єлизавета ІІ. Більше того, він знайшов союзників, які підтримали його у цьому рішенні.

Ендрю звернувся до принцеси Діани, яка на той момент уже розлучилася з Чарльзом. Він хотів, щоб на троні опинився неповнолітній принц Вільям, а сам Ендрю став би для нього регентом. «Ендрю дуже активно лобіював цю ідею, сподіваючись, що Чарльз не стане королем після смерті її величності. Він хотів, щоб корона дісталася принцу Вільяму», – наголосила біограф. За її словами, Ендрю навіть обговорював таку перспективу в особистих бесідах з матір'ю Єлизаветою ІІ.

Раніше стало відомо, що після похорону королеви Єлизавети II новоспечений король Чарльз III подумує над великими змінами  в королівській родині. Mонарх планує внести зміни до закону, щоб заборонити членам королівської родини, що не працюють на корону, бути державними радниками. Йдеться про принца Гаррі, принцесу Беатріс та принца Ендрю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: