Прем'єрка Італії порівняла сурогатне материнство із торгівлею жіночим тілом

фото з відкритих джерел

Джорджа Мелоні стала першою жінкою на посаді прем'єр-міністра Італії

Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні поділилася з журналом Grazia своєю думкою про аборти та сурогатне материнство. Висловлювання політика були досить різкими. Наприклад, сурогатне материнство вона назвала «рабством третього тисячоліття».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Grazia Italia (@grazia_it)

Сурогатне материнство незаконне в Італії з 2004 року. І Мелоні вважає, що не варто переглядати цю заборону. «Не думаю, що торгівля жіночим тілом та перетворення материнства на бізнес можна вважати досягненнями цивілізації. Я ніколи не зможу зараховувати сурогатне материнство до результатів боротьби за права жінок».

Також Джорджа впевнена, що перш ніж зважитися на аборт, італійки повинні пам'ятати, що «держава допоможе ростити їм дитину». Прем'єр сподівається, що усвідомивши це, італійські жінки спробують зберегти небажану вагітність. Проте запроваджувати заборону на аборти вона не планує.

«Дайте собі шанс стати матір'ю, а держава дасть вам необхідні інструменти, щоб ви не відмовляли собі в радості виховання своєї дитини».

Джорджа Мелоні стала першою жінкою на посаді прем'єр-міністра Італії. Джорджа виступає проти «лівої ідеології», але підтримує християнські цінності та традиційні гендерні норми. Після вступу на посаду Мелоні попросила звертатися до неї з використанням чоловічої форми назви цієї посади. Її вибір викликав дискусію в італійському суспільстві щодо розширення прав та можливостей жінок.

Мелоні відкрито виступає проти одностатевих «шлюбів» та обіцяє продовжувати протистояти політиці, яка дозволяє гомосексуальним парам усиновлювати або мати дітей через сурогатне материнство. Італія легалізувала одностатеві цивільні союзи, але не надає їм такого правового захисту, як шлюбам. 

Читайте також: Соловйов брехати не буде. Слєпаков спростував один з головних російських наративів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: