Померла мати учасниць дуету Anna Maria, яка співпрацювала з окупантами

Опанасюк тривалий час боролася з хворобою
фото з відкритих джерел

Опанасюк пішла з життя в 60 років

Сьогодні, 6 жовтня, стало відомо про смерть колаборантки, зрадниці та матері учасниць українського дуету Anna Maria Лариси Опанасюк.

Як передає низка кримських ЗМІ, Опанасюк пішла з життя напередодні, 5 жовтня. Вона тривалий час боролася з хворобою, втім, якою саме, не уточнюється. Жінка померла в сімферопольській лікарні імені Семашка. Вона пішла з життя в 60 років.

Матір учасниць українського дуету Anna Maria Лариса Опанасюк
Матір учасниць українського дуету Anna Maria Лариса Опанасюк
фото з відкритих джерел

Зазначимо, що Лариса Опанасюк 2014 року підтримала окупаційну російську владу одразу після анексії Криму. Зрадниця залишилася там жити і навіть почала працювати на окупантів. Від 2014 до 2019 року Опанасюк обіймала посаду «заступниці голови уряду» анексованого Криму. 2019-го її обрали «уповноваженою з прав людини» у Криму терміном на п'ять років. Проте у травні цього року Опанасюк з цієї посади звільнилася нібито за власним бажанням.

Свого часу зрадницю навіть нагородили «орденом» від окупаційного уряду «за повернення Криму». До слова, чоловік Опанасюк і батько Анни й Марії також підтримав владу РФ та обіймає посаду судді на окупованому півострові.

Дует Anna Maria
Дует Anna Maria
фото з відкритих джерел

Учасниці дуету Anna Maria, які від початку повномасштабної війни чітко не могли висловити свою позицію, врешті, визначилися і підтримали Україну і тепер активно виступають для наших бійців. Смерть матері артистки поки ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, раніше сестри Анна і Марія Опанасюк, учасниці дуету Anna Maria і фіналістки Національного відбору на «Євробачення-2019» оскандалились під час інтерв'ю українському журналісту Роману Скрипіну на кримськотатарському телеканалі ATR. Дівчата не змогли чітко відповісти на питання про те, чий Крим. Співачки також відмовилися відповісти на питання, чи відбулася окупація півострова Росією.

Читайте також: Дует «Анна-Марія». Чи повинні відповідати діти за батьків?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: