Перший державний прийом. Кейт Міддлтон вразила розкішною прикрасою принцеси Діани

На честь високих гостей було влаштовано вечірній прийом у Букінгемському палац
фото з відкритих джерел

Кейт Міддлтон провела перший державний прийом у статусі принцеси Уельської

Президент ПАР Сиріл Рамафоса прибув із офіційним робочим візитом до Великої Британії та зустрівся з членами королівської родини – королем Чарльзом III і його дружиною, королевою-консортом Каміллою, сином, принцем Уельським Вільямом і його дружиною Кейт Міддлтон, принцесою Уельською. Зустріч проходила у Букінгемському палаці.

На честь високих гостей було влаштовано вечірній прийом у Букінгемському палаці, який відвідали і члени королівської родини: король Карл III з королевою-консортом Каміллою, принц Вільям та Кейт Міддлтон, принц Едвард та графиня Уессекська Софі.

Для Кейт це був перший державний прийом, який вона відвідала у статусі принцеси Уельської. 

На вечорі Кейт з'явилася в білій сукні Jenny Packham із кейпом із кристалами на плечах. Образ вона доповнила клатчем Alexander McQueen, тіарою Lover's Knot, яка колись була весільним подарунком принцесі Діані, сережками з діамантами та перлами та орденом королівської родини з портретом Єлизавети II. Тіара була виготовлена ​​королівськими ювелірами з Garrad ще в 1914 році за особистим дизайном королеви Марії з перлів та діамантів, які вже перебували у володінні її родини. Це була копія тіари, яка належала її бабусі, принцесі Августі Гессенській, яка вийшла заміж за першого герцога Кембриджського, сьомого сина короля Георга III, 1818 року. Сьогодні її називають улюбленою тіарою Кейт, оскільки на державних прийомах вона часто з'являється саме в ній.

На банкеті на гаряче подавали камбалу на грилі з лісовими грибами, трюфелями та соусом із щавлю та балотин із віндзорського фазана з артишоками, компотом із айви та соусом із портвейну. Журналісти Daily Mail відзначають, що це відхід від меню банкетів покійної королеви Єлизавети II, яка часто віддавала перевагу балморальській оленіні або баранині з інших королівських маєтків, коли приймала іноземні делегації.

Раніше «Главком» розповідав, як Кейт Міддлтон нещодавно зустрічали в українському центрі у Редінгу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: