Олімпійському чемпіону Роману Костомарову ампутували обидві стопи

Костомаров з дружиною – фігуристкою Оксаною Домніною
фото з відкритих джерел

Наразі лікарі роблять все, щоб зберегти спортсмену руки

Російському фігуристу Роману Костомарову ампутували обидві стопи. Про це повідомляє російська преса.

До лікарні олімпійський чемпіон потрапив із пневмонією на початку січня. Пізніше стало відомо, що Костомаров перебуває у тяжкому стані, його ввели до медикаментозної коми, а також підключили до апаратів ШВЛ та ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація).

До апарату ЕКМО Костомарова було підключено понад п'ять днів, через це серйозно постраждали судини та почався некроз тканин. 24 січня його відключили від апарату, при цьому у спортсмена почався сепсис та були проблеми із кровообігом.

«На жаль, довелося ампутувати обидві стопи. Роман у свідомості. Загальний стан покращується. Але він продовжує перебувати в реанімації під пильним наглядом лікарів», – повідомило джерело видання ТАРС.

Наразі лікарі роблять все, щоб зберегти олімпійському чемпіону руки.

Роман Костомаров – переможець Олімпійських ігор 2006 року в Турині, де він виступав у парі Тетяною Навкою, а також дворазовий чемпіон світу та триразовий чемпіон Європи.

Раніше «Главком» писав, дружина спікера Кремля Пєскова та олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка пожалілася російським журналістам, що її найближча подруга з України не хоче з нею спілкуватися. «У мене була дуже хороша близька подруга з України, ми росли разом. І дуже сумно, що зараз через політичну ситуацію ми перестали спілкуватися. Ці події розділили близьких, сім'ї, друзів, що дуже важко», – бідкається Навка, але чомусь мовчить, що рішення її знайома прийняла через те, що Росія вторглася на територію сусідньої держави з танками та ракетами.

Читайте також: Колишня дружина Потапа Ірина Горова стала жертвою шахраїв

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: