Ольга Герасим’юк розповіла про смерть мами

Ольга Герасим'юк свій день народження присвятить спогадам про маму
фото з відкритих джерел

Жінка дуже зворушливо пригадала мудрі слова мами

Українська журналістка та телеведуча, голова Нацради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим’юк розповіла про смерть мами. Інформацію про сімейну трагедію жінка розмістила на сторінці у Facebook.

 «Так, у мене сьогодні День народження. Я його дуже люблю – як і невимовно прекрасний жовтень, як і його гіркі хризантеми, як і його мідь і золото під ногами… Та три дні тому ми з сестрою і з усім нашим містом поховали маму… І хоч вона нам сказала не журитися – поки неможливо послухатися, хоч як хочеться все зробити, як вона хоче. Поки не пишуться слова… Згодом їх напишу, бо вони товчуться в душі, заходять і заходять, посідали там на лавах у чорних вуалях», – написала пані Ольга.

Ольга Герасим’юк розповіла про смерть мами фото 1

Жінка додала, що відзначатиме день народження, згадуючи про маму.

«І так, ми з сестрою відзначатимемо мій день народження, бо мама тут, це її подія – вона мене народила сьогодні, і напевне розказала би знову історію, як щойно це сталося, в лікарні вимкнули світло. Бо тоді чомусь заощаджували електроенергію. Як сьогодні через війну. Мама, як і щоранку, сказала би «коли вже цю падлюку вб’ють», не називаючи пу по імені…І ми би варили, як це робили з нею щоп’ятниці, борщ», – поділилася вона.

Додамо, що раніше Ольга Герасим'юк розповіла, що Україна прагне поширити своє телевізійне мовлення на країни Європи.

Читайте також: Ольга Герасим’юк: Ми записуємо російські телепередачі для Гаазького трибуналу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: