Олександр Пономарьов розповів про причини своїх розлучень

Олександр Пономарьов зазвичай тримає своє особисте життя в таємниці
фото з відкритих джерел

Артист вдячний колишнім обраницям за те, що вони подарували йому двох дітей

Олександр Пономарьов двічі був одружений. Перша дружина артиста – Олена Мозгова, друга – Вікторія Мартинюк. Артист не любить розповідати про своє особисте життя, проте в інтерв'ю «Гордону» 49-річний музикант не обійшов увагою цю тему.

З Оленою Мозговою Пономарьов прожив майже десять років. У них народилася донька Євгенія. Причиною розлучення із продюсеркою, за словами співака, стали її зради.

«Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг вибачити та пішов. Так трапилося. Я Олену поважаю, вдячний їй за дочку, поважаю, як мати своєї дитини. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити», – сказав артист.

Олександр Пономарьов розповів про причини своїх розлучень фото 1

У 2006 році Олександр Пономарьов створив сім'ю з Вікторією Мартинюк, яка народила йому сина Олександра. Але у 2011 році вони розійшлися.

Олександр Пономарьов розповів про причини своїх розлучень фото 2

«У мене було таке помилкове судження, що я в 30 років можу домовитися навіть зі змією, такий я був комунікабельний, з усіма спілкувався, мені здавалося, що я людину зможу змінити. Це була моя помилка. Ми не зійшлися за характерами. А потім, коли вона мені сказала: «Вибирай: або я, або Женя», дочка моя. Женя ж жила завжди зі мною після нашого розлучення з Оленою, і вона не дуже її любила, скажімо так. І сказала: «Або я, або Женя». Я сказав, що я дочку обирати не можу, вона вже обрана, а дружину можу. І так ми розійшлися», – поділився Пономарьов.

Олександр Пономарьов розповів про причини своїх розлучень фото 3

Артист вдячний колишнім обраницям за те, що вони подарували йому двох дітей – дочку та сина.

Олександр Пономарьов підтримує стосунки з усіма своїми дітьми, а також із Зоєю – дочкою Олени Мозгової, яку виховував змалечку. Олександр стверджує, що для нього немає різниці між Женею та Зоєю, обох він любить однаково.

Співак не розповідав, чи має кохану жінку, а просто зауважив, що «все гаразд».

Додамо, що співаки Олександр Пономарьов та фронтмен та засновник гурту Dzidzio Михайло Хома по дорозі на благодійний концерт у Львові в автобусі акапельно заспівали легендарну «Як тебе не любити, Києве мій!». 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: